Dit hår vil elske dig for det...

 

Salon Jargon ligger i den trendy Jægersborggade i København og er Nørrebros økologiske frisør. Udover fokus på gennemført holdbare klipninger og smukke naturfarver, har vi været specialister i hair extensions siden 1998. Metoden vi anvender er den mest skånsomme og uden brug af ægte hår.

Filosofien i salonen er, at det gælder om at få det bedst mulige ud af det materiale vi står med, nemlig dit hår. Hvad kan håret? Hvad vil det gerne? Vi ser mulighederne og arbejder med håret, ikke imod det. For hvad hjælper det når du står hjemme på badeværelset med et fancy haircut, som slet ikke passer til dit hår og kræver en masse styling? Hår skal være nemt at sætte og ikke kræve for meget arbejde, og så skal det vokse ud på en harmonisk måde. Derfor mottoet: hår der holder!

Vi arbejder primært med økologiske og miljøvenlige hårfarver, uden skadelige stoffer og kemi. Vores sortiment af hårpleje og styling produkter er ligeledes økologisk eller svanemærket og uden parabener og allergifremkaldende stoffer. Til gavn for dig, os og miljøet.

Camilla blev færdiguddannet frisør hos Monroe i 1999 og åbnede Salon Jargon i 2004. Derudover har hun været selvstændig i Kompagnistræde i tre år, og har arbejdet et år hos Antenna i London hvor hun bl.a. specialiserede sig i, at lave hair extensions.


Et kig indenfor...