Vil du have en god hårdag –hver dag?

Med fiber hair extensions får du et lækkert, naturligt og glansfuldt hår, der altid føles og ser godt ud.

 

Fordele ved fiber hair extensions

  • Matcher din naturlige hårfarve perfekt
  • Holder i tre til fire måneder
  • Styles og vaskes som normalt hår
  • Anbefales til fint og skandinavisk hår 
  • Dit eget hår tager minimal skade i forhold til alle andre metoder, da fiberhår kun vejer 1/3 af ægte hår

 

Generelt om hair extensions

Hair extensions (hårforlængelse) findes i mange varianter. De mest anvendte metoder til hårpåsætning idag er enten at flette / lime / sy håret på eller at knytte / heatseale som man gør med fiberhår.

 

Fiberhår

I Salon Jargon bruger vi fiberhår og kun den allerbedste kvalitet, Dome Monofiber. Håret blandes, så det matcher din naturlige hårfarve perfekt!

Da fiberhår kun vejer 1/3 af ægte hår, tager dit eget hår ikke nævneværdig skade ved denne metode. Fiberhåret fremstilles i en fin, blank og silkeblød kvalitet og blender naturligt ind i dit eget hår. Teknikken er lært hos Antenna i London efter et års intensiv træning og nu mere end 20 års erfaring.JARGON HAIR EXTENSIONS GALLERI


Efterbehandling 

Du kan vaske dit nye hår som du plejer, og så tit du vil. Det skal børstes mere end du er vant til, gerne to gange om dagen med en extensionsbørste. Hvis du har fået sat krøllet hår på, skal du være mere forsigtig med at børste det. Du kan føntørre, bruge hot rollers og  styling produkter, men undgå for varmt vand når du vasker det, hvis du vil bevare fald/krøl. Håret tåler ikke krøllejern og fladjern. 

Dit nye hår har lang holdbarhed på ca. 3 måneder, hvis du får lavet en tidy-up efter ca. 6 uger. Inden du skal have skiftet dine hair extensions, kan du selv tage de gamle af, eller vi kan gøre det for dig.


KUNDERNE SIGER

Der findes uden tvivl et hav af dygtige frisører i København, men for lidt mere end 10 år siden, tabte jeg mit hjerte til 'Jargon' i Jægersborggade. De ER uden tvivl blandt eliten, når det kommer til extensions, farver og crazy cut, men for mig er det ikke håndværket alene. Det er lykkes Camilla at skabe en ganske særlig stemning og tiltrække et ganske særligt personale. Rummelighed, humor, varme og et åbent sind præger salonen. Jeg går altid derfra en lille smule mere lykkelig end da jeg kom –og det er en kvalitet, der skal værdsættes på niveau med resultatet. Og når du så er der - i gaden :-) Giv dig god tid... Butikkerne, maden, vinen og en lille rigdom af kvalitetsbutikker. Enjoy!
Pernille Aalund

Absolut Københavns bedste extensions.
Har fået lavet extensions andre steder, og aldrig været tilfreds. Kom ned til pigerne i Jargon og udover de skønneste tøser og bedste betjening, så fik jeg det fedeste hår der rent faktisk holder, er nemt at passe og bliver ved med at være pænt. Kan kun anbefale at tage derned.
Bonnie

Alle tror, at det er mit eget.
Jeg elsker mine extensions, har fået dem lavet i snart 3 år hos dygtige tøser i Salon Jargon. Jeg får rigtig mange komplimenter for mit flotte hår og ingen tror det ikke er mit eget.
Ida

Det eneste minus er, at man bliver afhængig!
“Jeg vil vove at påstå, at jeg har lagt hår til alle former for extension, baner, totter, ægte you name it. Jeg har altid kun bevæget mig i den dyre liga. Desværre har jeg fået smadret mig eget hår totalt, det på trods af de mange mange penge jeg har lagt i div. eksklusive saloner med ægte hår og resultatet har aldrig været godt – der har altid været en forskel. Farve, stuktur og sidst men ikke mindst synlige overgange etc. og svinedyrt og besværligt, at vedligeholde.
Google er din ven, det ved vi efterhånden alle J Jeg faldt i min søgen efter lækkert naturligt hår over Salon Jargon, som jeg nu har været trofast kunde hos i de sidste mange år. Håret er ikke ægte, hvilket har vist sig at være en kæmpe fordel. Det er det lækreste og nemmeste hår jeg nogensinde har haft med at gøre og så vejer det ingenting, hvilket skåner mig eget, som bliver flottere og flottere, selvom jeg altid har extensions på. Eneste minus er, at man bliver afhængig!!
Det ser fuldstændigt ægte og naturligt ud. Jeg bliver jævnligt stoppet på gaden og komplimenteret for mit smukke hår (og det er jo mit – jeg har selv betalt for det ;O)) Jeg takker og fortæller aldrig, at jeg har snydt lidt, så folk går rundt og tror det er mit eget. Jeg er bare kendt for hende med det lækre hår og folk tror vitterligt, at det er mit fra naturens hånd :O))))))))))))
Må også lige nævne teamet i Salon Jargon, man ved aldrig hvad dagens tema bliver, men kedeligt er det aldrig og man går derfra i det bedste humør og fyldt med god energi og ikke mindst det flotteste hår.
Cecilia

Det mest holdbare, flotteste og absolut nemmeste hår, jeg nogensinde har haft.
Som stærkt afhængig og erfaren extensionsbruger gennem de sidste 10 år kan jeg kun mere end varmt anbefale Salon Jargon og deres helt unikke extensions teknik.
Jeg har gennem årene prøvet alt; vævekanter, flettekanter, hot fusions, cold fusions, tape, keratintotter, been there – done that. Jeg har altid troet at håret skulle være ‘ægte’ hår før løsningen så ægte ud.. Jeg var i den grad blevet villedt..
Det hår jeg igennem de sidste små tre år, trofast har fået lavet hos Salon Jargon er det bedste, mest holdbare, flotteste og absolut nemmeste hår jeg nogensinde har haft.
Det er sindssygt nemt at holde, dejligt let at bære, og det skader på ingen måde mit eget hår – tværtom har jeg kun fået mere hår i den periode jeg har gået hos Jargon – hvilket man ikke kan sige om overhovedet nogen af de før afprøvede metoder.
Samtidig er det super holdbart og langt mere økonomisk end andre løsninger – og det bedste er, at selvom det holder super længe, så er det både farvestrålende og sindssygt flot, lige til det blir taget af, ingen slidte spidser og ingen lim, tråde, fletninger eller andet underligt i hårbunden. Bare lækkert hår der 100% holder.
Leni